× Martin Moore
Martin Moore mini logoMartin Moore mini logo
Down

Wirral Family Home

This new project, for their home in The Wirral, is on an altogether grander scale, occupying a purpose built extension with a commanding view of the surrounding gardens. Involved right from the first discussions it was the Martin Moore designer who suggested an extension both as a way to gain space for the new kitchen and to make sense of the room flow through the ground floor of the house. Large areas of glass walling limit the physical area available for kitchen cabinetry so two L-shaped runs of furniture were devised, one fitting within the other to create a brilliantly ergonomic solution. The Martin Moore Stone Aged Melbury stone floor subtly references the architecture of the original house. Floor "Aged Cashmere" Martin Moore Stone.